Intel Corporation lanceert de meest efficiënte X86-processorfamilie ooit, de Intel Core Ultra 200V processorreeks (2024)

Intel Corporation heeft zijn meest efficiënte familie x86-processoren ooit gelanceerd, de Intel® Core? Ultra 200V serie processoren. Ze leveren uitzonderlijke prestaties, een doorbraak op het gebied van x86-energie-efficiëntie, een enorme sprong voorwaarts op het gebied van grafische prestaties, compromisloze toepassingscompatibiliteit, verbeterde beveiliging en ongeëvenaarde AI-computing.

De technologie zal de meest complete en capabele AI-pc's in de sector aandrijven met meer dan 80 consumentenontwerpen van meer dan 20 van 's werelds beste productiepartners, waaronder Acer, ASUS, Dell Technologies, HP, Lenovo, LG, MSI en Samsung. Pre-orders beginnen met systemen die vanaf 24 september wereldwijd verkrijgbaar zijn op de winkelschappen en online bij meer dan 30 wereldwijde retailers.

Alle ontwerpen met Intel Core Ultra 200V serie processoren en de nieuwste versie van Windows komen in aanmerking voor Copilot+ PC functies als gratis update vanaf november. Intel Core Ultra 200V serie processoren zijn ontworpen met dat alles in gedachten, en leveren het leiderschap op het gebied van energiezuinigheid voor AI PC's met tot 50% minder package power1 en tot 120 totale platform TOPS (tera operaties per seconde) over de centrale verwerkingseenheid (CPU), grafische verwerkingseenheid (GPU) en neurale verwerkingseenheid (NPU) om de meest compatibele en krachtige AI-ervaringen te leveren over modellen en engines heen. De NPU van de vierde generatie is tot 4x krachtiger dan de vorige generatie en is ideaal voor het uitvoeren van aanhoudende AI-workloads terwijl hij energiezuinig blijft.

Toonaangevende platform TOPS worden geactiveerd in meer dan 300 AI-versnelde functies die mogelijk zijn gemaakt door Intel's samenwerking met meer dan 100 geïntegreerde softwareleveranciers (ISV's) en ontwikkelaars als onderdeel van het AI PC Acceleration Program. De nieuwe processoren leveren efficiënte en uitzonderlijke kernprestaties door fijn afgestemd energiebeheer, volledig opnieuw gearchitectureerde prestatie-cores (P-core) die geoptimaliseerd zijn voor prestaties per vermogen per gebied. En Intel's krachtigste Efficient-cores (E-cores) tot nu toe zijn nu in staat om meer werkbelastingen te bevatten, wat zorgt voor koele en stille prestaties.

Intel Core Ultra 200V serie processoren markeren het debuut van Intel's nieuwe Xe2 grafische microarchitectuur die een significante sprong voorwaarts in mobiele grafische prestaties levert met een gemiddelde prestatieverhoging van 30%2. De ingebouwde Intel® Arc? GPU bevat maar liefst acht nieuwe 2e generatie Xe-cores, acht verbeterde ray tracing-eenheden, ondersteuning voor maximaal drie 4k-monitoren en nieuwe ingebouwde Intel® Xe Matrix Extensions (Intel® XMX) AI-engines met maximaal 67 TOPS om creatieve toepassingen aan te drijven en de gamingprestaties te verbeteren dankzij verbeterde XeSS-kernels.

Een geweldige AI PC moet eerst en vooral een geweldige PC zijn. Intel Core Ultra 200V serie processoren zijn een krachtpatser op het gebied van productiviteit met tot 3x betere prestaties per thread2 en tot 80% hogere piekprestaties2, en een batterijduur tot 20 uur bij gebruik in productiviteitsomgevingen1. Deze geweldige PC's vertegenwoordigen de volgende evolutie van de AI PC.

Dankzij partnerschappen met toonaangevende ISV's, brede ondersteuning van het ecosysteem en meer dan 500 geoptimaliseerde AI-modellen, stellen pc's met de nieuwste Intel Core Ultra-processors gebruikers in staat om optimaal te profiteren van wat AI te bieden heeft. Met meerdere krachtige AI-engines leveren de nieuwe processors: Inhoud creëren: Werk sneller door automatisch videoscèneveranderingen te detecteren voor eenvoudigere en snellere videobewerking. Vergroot uw creativiteit door verbluffende vector- en rastertekeningen te genereren via tekstaanwijzingen.

Beveiliging: Controleer of online video's zijn gewijzigd met lokale AI deep-fake detectie. Bescherm persoonlijke gegevens die op uw pc zijn opgeslagen met AI-scans, die gevoelige bestanden identificeren en beveiligen tegen schadelijke apps en gebruikers. Productiviteit: Bespaar tijd door een videopresentatie één keer op te nemen en elimineer heropnames door nieuwe audio en video met nieuwe dialogen te genereren.

Gaming: Verhoog de prestaties van frames per seconde en verbeter spelervaringen door AI te gebruiken om upscaled beelden van hoge kwaliteit te genereren. Over Intel® Evo? Edition Aangedreven door de nieuwste Intel Core Ultra processors: De meeste ontwerpen met Intel Core Ultra 200V serie processoren zullen Intel Evo Edition laptops zijn, die in nauwe samenwerking met Intel partners zijn ontwikkeld en rigoureus zijn getest om de beste algehele AI PC-ervaring te leveren.

Door belangrijke platformtechnologieën te combineren met systeemoptimalisaties, zijn deze laptops ontworpen om vertragingen te helpen verminderen, afleidingen te minimaliseren en de afhankelijkheid van acculaders te verminderen ? om overal uitzonderlijke ervaringen te garanderen. Nieuw dit jaar is dat Intel Evo ontwerpen moeten voldoen aan verbeterde eisen voor koelere en stillere prestaties.

Kenmerken zijn onder andere: Koelere, stillere prestaties en reactiesnelheid in ultradunne ontwerpen. Lange levensduur van de batterij in de praktijk. Ingebouwde beveiliging die malware-aanvallen helpt voorkomen en kwetsbaarheden minimaliseert.

Ingebouwde Intel Arc graphics voor versnelde creaties en vloeiendere gameplay, zelfs onderweg. Bliksemsnelle connectiviteit met Intel® Wi-Fi 7 (5 Gig). Mogelijkheid om pc op meerdere monitoren aan te sluiten, bestanden over te dragen en pc op te laden met Thunderbolt Share.

Direct wakker worden en snel opladen. De hoogste duurzaamheidsnormen met EPEAT Gold-certificering.

Intel Corporation lanceert de meest efficiënte X86-processorfamilie ooit, de Intel Core Ultra 200V processorreeks (2024)
Top Articles
DUAL XDM17BT MANUAL DEL INSTALACIÓN/USUARIO Descargar en PDF
DUAL DXRM57BT INSTALLATION & OWNER'S MANUAL Pdf Download
Omega Pizza-Roast Beef -Seafood Middleton Menu
Automated refuse, recycling for most residences; schedule announced | Lehigh Valley Press
Katie Nickolaou Leaving
Friskies Tender And Crunchy Recall
Foxy Roxxie Coomer
Public Opinion Obituaries Chambersburg Pa
Immobiliare di Felice| Appartamento | Appartamento in vendita Porto San
Noaa Weather Philadelphia
Heska Ulite
Luciipurrrr_
World Cup Soccer Wiki
Capitulo 2B Answers Page 40
zopiclon | Apotheek.nl
Aspen.sprout Forum
Powerball winning numbers for Saturday, Sept. 14. Check tickets for $152 million drawing
Missouri Highway Patrol Crash
The Pretty Kitty Tanglewood
St. Petersburg, FL - Bombay. Meet Malia a Pet for Adoption - AdoptaPet.com
Schedule An Oil Change At Walmart
Gayla Glenn Harris County Texas Update
zom 100 mangadex - WebNovel
Never Give Up Quotes to Keep You Going
The Weather Channel Local Weather Forecast
Bellin Patient Portal
Drift Hunters - Play Unblocked Game Online
15 Primewire Alternatives for Viewing Free Streams (2024)
The Procurement Acronyms And Abbreviations That You Need To Know Short Forms Used In Procurement
Things to do in Pearl City: Honolulu, HI Travel Guide by 10Best
Southtown 101 Menu
49S Results Coral
Puffin Asmr Leak
Citibank Branch Locations In Orlando Florida
Eaccess Kankakee
Of An Age Showtimes Near Alamo Drafthouse Sloans Lake
W B Crumel Funeral Home Obituaries
AsROck Q1900B ITX und Ramverträglichkeit
Craigslist Boats Eugene Oregon
Empires And Puzzles Dark Chest
Columbia Ms Buy Sell Trade
Stewartville Star Obituaries
How Big Is 776 000 Acres On A Map
Top 1,000 Girl Names for Your Baby Girl in 2024 | Pampers
Human Resources / Payroll Information
Gonzalo Lira Net Worth
Who uses the Fandom Wiki anymore?
Spn 3464 Engine Throttle Actuator 1 Control Command
53 Atms Near Me
Santa Ana Immigration Court Webex
Costco Tire Promo Code Michelin 2022
Pulpo Yonke Houston Tx
Latest Posts
Article information

Author: Tyson Zemlak

Last Updated:

Views: 6482

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tyson Zemlak

Birthday: 1992-03-17

Address: Apt. 662 96191 Quigley Dam, Kubview, MA 42013

Phone: +441678032891

Job: Community-Services Orchestrator

Hobby: Coffee roasting, Calligraphy, Metalworking, Fashion, Vehicle restoration, Shopping, Photography

Introduction: My name is Tyson Zemlak, I am a excited, light, sparkling, super, open, fair, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.